Vanaf de Dag Van De Aarde, is dit de plek om nieuwe projecten te ontdekken die zich inzetten voor onze planeet 🌍

Ontdek echte projecten, van echte mensen, die echte problemen aanpakken ⬇️

World Changer Co. is opgericht door Rosalie Roberts en heeft als missie jou kennis te laten maken met unieke duurzame merken, van kledingmerken tot koffie, chocolade, cosmetica en meer.

"Bij iedereen begint een duurzame levensstijl vanuit een andere rede. Vroeger was ik helemaal niet gepassioneerd over duurzaam leven, maar ik gaf wel echt om mensen. Toen ik leerde over hoe vervuiling het leven van mensen op dit moment beïnvloedt, en juist degene die armer zijn zwaarder treft, veranderde ik onmiddellijk van gedachten." - Rosalie RobertsThe Shore is een duurzame surfschool en ontmoetingsplek in Scheveningen, gestart door Hans. Een huiskamer op het strand voor surfers, natuurliefhebbers en mensen die graag eerlijk en bewust leven.

"Onze gemeenschap is heel bewust, wij vinden het dus juist een uitdaging aan anderen te laten zien hoe het ook kan. We noemen dat het overbruggen van gemeenschappen. Wij hebben bijvoorbeeld een plasticvrij terras, en laten anderen in de horeca zien dat dat kan. Je kunt het allemaal combineren: comfort, geld besparen en beter zijn voor het milieu. We lopen graag voorop, en merken dat er een verschuiving in de branche komt, geïnitieerd door de vraag van de 'het publiek'. Waar jaren geleden mensen boos werden als ze geen plastic rietje kregen, worden ze nu boos als ze wel een plastic rietje krijgen." - Hans van den Broek
Agnes gelooft in het zorgen voor de kleding die je draagt. Mended is een initiatief van Agnes Fox. Het is een initiatief (in ontwikkeling) dat kleding bij je thuis ophaalt, zodat lokale repair-services het voor je kunnen repareren.

"Circulariteit is als een steen die ik heb opgeraapt, onder heb gekeken en niet meer kan neerleggen. Als je in kringlopen gaat denken, begin je overal kansen te zien: voor mij is Mended er daar een van. Een platform dat verbonden is met de overtuiging dat er geen echt circulaire producten zijn als ze niet verbonden zijn met een systeem om te repareren, herstellen en terug te brengen in de cyclus. Ik krijg er een kick van om het gewone belangrijk te maken en een piepklein radertje te zijn in het veranderen van het systeem. We hebben tenslotte deze lineaire machine gecreëerd, dus we kunnen haar ook on-creëren. En als dat niet de spannendste uitdaging van onze tijd is, dan weet ik het ook niet meer!" - Agnes Fox

Heb jij een cool initiatief dat je met ons wilt delen?

Deel je project hieronder met ons en iemand van Team MUD neemt contact met je op.

Required
Required
Required
Required
Thank You 💯

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel