Hulp nodig?
Neem contact op! We streven ernaar om alle vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

E-mail: info@mudjeans.eu
Bel ons: +31 (0) 35 203 1786
Bezoekadres: Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren, Nederland (MUD Hoofdkantoor)
Retourneren/Ruilen: MUD Jeans – Retouren, Zeelandhaven 6, 3433 PL Nieuwegein, Nederland

Contact informatie

+ Pers

We brengen je graag in contact met Danique, onze Marketing Manager. Je kunt haar bereiken via marketing@mudjeans.eu. We horen graag van je!

+ Retail

Heb je interesse om MUD Jeans in jouw winkel te verkopen? Ben je enthousiast over het merk MUD en alles waar het voor staat? Stuur dan een e-mail naar orders@mudjeans.eu. We kijken er naar uit om van je te horen!

+ Vragen gerelateerd aan je bestelling?

Bekijk onze FAQ-pagina. Hier vind je meer informatie over verschillende onderwerpen. Hopelijk vind je daar je antwoord!
Mocht je daarna toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@mudjeans.eu.

+ Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar versterking van ons Sales Back Office Team. Zie deze link voor meer informatie of stuur een e-mail naar jobs@mudjeans.eu met je C.V. en introductiebrief  

+ Sustainable partnership aanvragen

Op zoek naar een samenwerking? Stuur dan een e-mail naar Lea, onze Sustainable Communications Manager: lea@mudjeans.eu. We kijken er naar uit!

Studenten

+ Is het mogelijk om stage te lopen bij MUD Jeans?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs om ons team te versterken. Wil jij stage lopen bij MUD Jeans en op deze manier waardevolle werkervaring op doen? Stuur dan een e-mail naar danique@mudjeans.eu.

+ Zou ik jullie voor mijn scriptie mogen interviewen?

Geweldig dat je interesse hebt in duurzame mode en MUD Jeans. We hadden graag gewild dat we iedereen individueel konden beantwoorden, maar we krijgen veel verzoeken en hebben daarom een maandelijks webinar opgezet met onze oprichter Bert van Son en onze CSR Officer Lea Landsberg. Zij kunnen al je vragen beantwoorden en je kan daarbij ook leren van de andere deelnemers. Deze webinars vinden plaats op de eerste maandag van elke maand om 15.00 uur CEST. Je kunt zich hier inschrijven. Je ontvangt een zoomlink & meer informatie via e-mail zodra u bent aangemeld.

Ambassadors program

+ Hoe kan ik een MUD ambassador worden?

We zouden het geweldig vinden als je aansluit bij het MUD netwerk en ambassador wordt van het merk. Schrijf je in voor het ambassador program (link), een plek voor creatievelingen en veranderaars om beloond te worden voor het ondersteunen van de circulaire missie van MUD.

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel