Zo Gaan Je Jeans Nog Langer Mee

Zo Gaan Je Jeans Nog Langer Mee
Als je eenmaal die perfecte jeans hebt gevonden, wil je hem het liefst elke dag aan. En één manier om ervoor te zorgen dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten, is door hem op de juiste manier te wassen. Deze beknopte handleiding geeft een aantal nuttige tips over de do's en dont's van het wassen van denim.

 

1. Hoe minder hoe beter

 

Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar wordt toch vaak over het hoofd gezien. Als je je jeans te vaak wast, vervagen de kleuren sneller en beschadigen de vezels. In plaats daarvan kun je je jeans een dag buiten hangen, hem laten stomen tijdens het douchen of hem een nacht in de vriezer leggen, wat wonderen kan doen.

 

2. Keep it cool 

 

Net als te veel wassen, kan te hoge temperatuur schadelijk zijn voor je jeans. Koudere wascycli voorkomen krimpen en zijn vriendelijker voor de stof en het milieu.

 

3. Als je wast, was dan groen

 

Om vervuiling van onze oceanen en het milieu te voorkomen, kunt u overwegen duurzame wasmiddelen te gebruiken. Bijvoorbeeld het vanille-katoenwasmiddel van Marcel's Green Soap, gemaakt van plantaardige materialen, minstens 97% biologisch afbreekbaar en verpakt in 100% gerecycled plastic.

 

4. Binnenstebuiten

 

Door uw denim binnenstebuiten te keren voordat u het in de wasmachine stopt, kunt u de kleur en de stof zo lang mogelijk mooi houden.

 

5. Ditch de droger

 

In de denimwereld zijn droogtrommels de ultieme vijand. Behalve dat ze onnodig energie verbruiken, kunnen ze krimpen en de levensduur van de denim aanzienlijk beïnvloeden. Daarom is drogen aan de lucht de beste oplossing.

 

6. Alleen volle ladingen

 

Als je wast, zorg er dan voor dat hij vol is. Dit bespaart water, energie en werk voor u - win win!

 

7. Voor de echte denim lovers: azijn

 

Is er iets wat azijn niet kan doen? Azijn is niet alleen een keukenstabiel en schoonmaakmiddel, het kan ook worden gebruikt om het vroegtijdig verbleken van uw spijkerstof tegen te gaan en als duurzame verzachter. Probeer het eens!

 

8. Gebruik de eco-knop

 

 

Als je de tijd hebt, waarom kies je dan niet voor de eco-knop op je machine. Het lijkt misschien tegen de intuïtie in dat deze cycli vaak langer duren, maar in feite komt 90% van de energie die uw wasmachine verbruikt van het verwarmen van het water. De ecoknop wast op lagere temperaturen en gebruikt minder water.

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel