MUD Jeans

Het MUD HQ is gevestigd in het bos in circulaire hub De Groene Afslag - een plek waar alles draait om duurzaam enthousiasme.Team MUD Jeans

Team MUD Jeans


Team MUD is een energiek tem met een gezamenlijk doel om een verandering in de mode-industrie teweeg te brengen. Ons team varieert van jong tot oud en bestaat uit mensen met verschillende achtergronden uit een veelheid aan landen. Ons boskantoor is gevestigd in Laren, bij De Groene Afslag. De perfecte plek om gezond te gaan hardlopen of wandelen tijdens de lunch. We combineren thuiswerken met werken op kantoor. Dit stelt ons in staat om samen te werken, maar laat ons op sommige dagen ook genieten van de voordelen van thuiswerken.

The Lease Shop

De Leasewinkel


Bij De Groene Afslag vind je de eerste leasewinkel. Een plek om op vrijdag en zondag tijdens de biologische markt je MUD Jeans te passen en persoonlijk maatadvies te krijgen. Hier kun je al onze pasvormen in alle maten passen en elke gewenste kleur bestellen. Bestel je hier een lease-jeans, dan krijg je de jeans de volgende dag thuisbezorgd.

Spreading the green mood

‘De Groene Afslag’ is all about showing that sustainability is easier than people most think. And above all, it's more fun. We recommend you take a look and enjoy a very tasty vegan lunch. Because, every meal and every event organized is dominated by the green turnaround. This is a spot where you’ll discover something clever that inspires you to make climate-smart choices at home.De MUD-methode 👖


Als koplopers in circulaire denim zijn wij een voorbeeldbedrijf geworden van het succesvol runnen van een circulair bedrijf. We hopen dat ons circulaire succesverhaal andere ondernemers, mensen en studenten in staat stelt om circulair te gaan ondernemen. En daarom geloven wij in: walk the talk. We maken niet alleen duurzame producten, we leven ook een duurzame levensstijl.Hoewel ons mooie kantoor net buiten Amsterdam is gevestigd, wonen veel van onze teamleden in Amsterdam of omgeving. Om van en naar ons kantoor te komen, carpoolen we met onze elektrische MUD auto's.

Na een militaire basis en vervolgens een vluchtelingencentrum te zijn geweest, is ons kantoorgebouw veranderd in De Groene Aflsag - een circulaire hub met een missie. Hoewel het in de nabije toekomst gesloopt moet worden, was het doel om in de tussentijd een gedeelde ruimte te creëren vol creativiteit, hergebruikte capriolen en doelgerichtheid. Als je in de buurt bent, kom dan langs en bekijk onze leasewinkel, andere inspirerende bedrijven, het heerlijke veganistische restaurant of de biologische markt.

Hoewel ons werk doelgericht is, erkennen we de noodzaak van positieve actie daarbuiten. Daarom geven we ons team elk jaar een betaalde vrije Dag van de Aarde, waarop ze zich als vrijwilliger kunnen inzetten voor een missie van hun keuze. Het doel op lange termijn is het opzetten van een collectief vrijwilligersevenement.

Werken in een circulaire hub betekent dat we omringd zijn door inspirerende bedrijven en NGO's. Dit zijn bedrijven zoals de Sustainable Brand Index, maar ook organisaties zoals Sea Shepherd die onze oceanen beschermen en strijden tegen illegale visserij. We hebben eerder een capsulecollectie gemaakt met Sea Shepherd om hun belangrijke werk te steunen.Regular Dunn - Stone BlueToegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel