Sociale audits

Sociale audits zijn een belangrijk onderdeel om ervoor te zorgen dat al uw productiepartners hun sociale verantwoordelijkheden nakomen. Een audit beoordeelt de acties, procedures en gedragscode van een bedrijf met betrekking tot sociale verantwoordelijkheid en ook de impact die een bedrijf heeft op de samenleving. Het Social Labour Convergence Program (SLCP) is een organisatie met meerdere belanghebbenden die fabrikanten, detailhandelaren en merken, agenten en auditdienstverleners omvat, evenals maatschappelijke organisaties die belang hebben bij het convergeren van beoordelingen en het verbeteren van arbeids- en sociale omstandigheden. Het doel van deze organisatie is om alle auditinspanningen tussen merken die met dezelfde fabrieken werken te synchroniseren. Het is ook een platform waar verschillende audittypes kunnen worden vergeleken om ervoor te zorgen dat een geselecteerde audit zo grondig mogelijk is. Door deze samenwerkingsaanpak wordt meer transparantie gecreëerd.

Partner

MUD Jeans is vanaf het begin een ondertekenaar van de SLCP. Eind herfst 2020 zullen we onze eerste audit bij hen hebben afgerond.

Sociale audits zijn een belangrijke manier om ervoor te zorgen dat iedereen die bij de productieketen betrokken is, goed wordt behandeld.

Regular Swan

Heavy Stone

Regular Swan - Heavy Stone

Regular Bryce

Heavy Stone

Regular Bryce - Heavy Stone

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel