Sea Shepherd  

Sea Shepherd Conservation Society is een door actie gedreven non-profit organisatie die streeft naar het behoud van onze zeeën en oceanen. Hun missie is om een ​​einde te maken aan de afslachting van dieren, de vernietiging van hun leefgebieden, en de oceanen en hun ecosystemen te beschermen.  

Gezonde oceanen

Sea Shepherd benadrukt het belang van gezonde oceanen. Overbevissing en stroperij is levensbedreigend voor onze oceanen en het leven onder water. Naar schatting 15-40% van de totale wereldwijde visvangst wordt illegaal gevangen. Dit is het meest voorkomend en problematisch in landen waar lokale visserijwetten ontbreken. Sea Shepherd werkt in deze landen samen met regeringen om in te grijpen. Door middel van hun directe actiecampagnes, zoals het organiseren van patrouillevaarten, patrouilleren en inspecteren ze actief (met de medewerking van lokale autoriteiten) beschermde gebieden.

Als de oceanen sterven, gaan ook wij dood. We kunnen niet leven op deze planeet met een dode oceaan.

Sea Shepherd x MUD Jeans Regenerate Event

In 2019 werkten we samen met Sea Shepherd om een ​​capsulecollectie te creëren. Door deze samenwerking wilden we mensen bewust maken van het belang van het behoud van de oceanen en de bescherming van de planeet voor toekomstige generaties. De opbrengst van deze samenwerking gaat naar Sea Shepherd, ter ondersteuning van hun voortdurende, moedige en uiterst belangrijke missie tegen illegale visserij en plasticvervuiling.

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel