De cijfers kraken

Zou het niet gaaf zijn om te zien hoeveel CO2 je bespaart met je spijkerbroek? Daarom hebben we wat harde berekeningen gemaakt met Ecochain.

Met behulp van Ecochain hebben we berekeningen gemaakt om onze impact te begrijpen en kunnen we data gestuurde positieve veranderingen en verbeteringen aan ons product doorvoeren. Ecochain is een milieu-intelligentieplatform met specialisten en softwareoplossingen die bedrijven helpen hun ecologische voetafdruk te meten en te begrijpen. Ze beoordelen de voetafdruk van het product, het bedrijf zelf en de hele waardeketen.

Transparantie

Als MUD Jeans vinden we het buitengewoon belangrijk om onze prestaties te begrijpen en te evalueren als het gaat om onze ecologische voetafdruk. Daarom vinden wij het nodig om Ecochain de volledige milieu-impact van ons bedrijf, van katoen tot eindproduct, te laten meten om onze duurzaamheidsstrategie en prestaties te onderbouwen en te bewijzen. Wij zijn van mening dat bedrijven niet zomaar uitspraken kunnen doen over een positieve impact. Maar, door dit soort genieën kunnen bedrijven hun prestaties voortdurend evalueren en zichzelf ertoe aanzetten om het beter te doen.

Meten is weten, en weten is cool

Life Cycle Assessment

Ons Life Cycle Assessment van 2019 is dus gemaakt met de steun van Ecochain. Aan de hand hiervan konden we het gebruik van water-, CO2-, land-, energie- en biodiversiteit van elke stijl in onze MUD-collectie berekenen. Omdat transparantie voor ons essentieel is, delen we al deze kennis en gebruiken we deze ook om duidelijke doelstellingen voor impactreductie voor de toekomst vast te stellen. Je kunt hier onze levenscyclusanalyse bekijken of ons nieuwste duurzaamheidsrapport lezen.

Skinny Hazen

Stone Black

Skinny Hazen - Stone Black  

Regular Dunn

Stone Black

Regular Dunn - Stone Black

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel