Circle Economy  

Circle Economy is een in Amsterdam gevestigde impact-gedreven sociale onderneming met als missie steden en bedrijven te helpen bij het implementeren en versnellen van circulaire economie.

7 kern principes

Circle Economy introduceerde 7 kernprincipes voor een circulaire economie: ontwerp voor de toekomst, geef prioriteit aan regeneratieve hulpbronnen, behoud en breid uit wat al gemaakt is, heroverweeg het bedrijfsmodel, gebruik afval als hulpbron, werk samen om gezamenlijke waarde te creëren en neem digitale technologie op. Circle Economy gelooft dat deze 7 principes, wanneer ze in acht worden genomen, ons in staat zullen stellen te leven op een planeet waarin we geen compromissen hoeven te sluiten om economische, sociale en ecologische welvaart te bereiken.

In een circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. I 

Road to 100

Samen met Circle Economy werken we samen aan onderzoeken. Op dit moment werken we aan The Road to 100, een innovatieve en spannende haalbaarheidsstudie. Samen met Recover en Saxxion University, streven we ernaar om een ​​spijkerbroek te maken die 100% gemaakt is van post-consumer gerecycled katoen.

Relax Rose

Corn

Redunn Chino

Olive

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel