Samenwerken voor impact

Door onze krachten te bundelen met onze partners, kunnen we verandering sneller en op grotere schaal realiseren. We stellen ze hier met trots aan je voor.

B Corp

B Corps zijn bedrijven die de kracht van het ondernemen willen gebruiken om iets goeds voor de wereld te doen. Als gecertificeerde B Corp ondertekende MUD Jeans in 2015 de Declaration of Interdependence, waarmee we onze ambitie om economische, sociale en ecologische waarde te creëren officieel verankeren in de statuten van ons bedrijf.

SLCP (The Social and Labor Convergence Program)

Het sociale en arbeidsconvergentieprogramma is er om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Een sector breed raamwerk werd in het leven geroepen om sociale- en arbeidsomstandigheden te beoordelen, waardoor meer efficiëntie, transparantie en kansen voor verbetering mogelijk waren en zijn.

We are using business as a force for good. Changing the denim game.   

Ecochain

Ecochain is een Environmental Intelligence Platform, met andere woorden een team van genieën dat onze milieu-impactberekeningen ondersteunt en verifieert. Met hun hulp hebben wij de milieu-impact van elke stijl in onze collectie kunnen berekenen.

Circle Economy

Circle Economy is een Amsterdamse sociale onderneming die streeft naar het versnellen van de praktische en schaalbare implementatie van circulaire economie in zowel bedrijven als steden. We zijn al jarenlang partners en we hebben actief samengewerkt in projecten, onderzoek en rapporten.

Sea Shepherd

Sea Shepherd is een internationale non-profit organisatie die strijdt voor het behoud van onze oceanen. We hebben met hen samengewerkt en een ‘capsulecollectie’ gemaakt waarvan de opbrengst hun missie in de strijd tegen illegale visserij en plasticvervuiling ondersteunt.  

Justdiggit

Justdiggit is een internationale NGO, opgericht in Nederland, die gelooft in op de natuur gebaseerde oplossingen om klimaatverandering aan te pakken. Ze hebben als motto "als we de aarde kunnen opwarmen, kunnen we hem ook afkoelen”.

Natural Materials - Organic cotton and recycled cotton

Natural Materials

Organic cotton and recycled cotton

Fair Production

Happy jeans-maker

Fair Production - Happy jeans-maker

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel