MUD Jeans

Het MUD-hoofdkantoor is gevestigd in het bos op de duurzame werk- en ontmoetingsplek, genaamd ‘De Groene Afslag’. Een plek waar het draait om het cultiveren van duurzaam enthousiasme.

Jeans promoten & designen

Jeans verzamelen voor recycling

Jeans promoten & designen

Jeans verzamelen voor recycling

Team MUD Jeans
Team MUD is een energieke groep met een gemeenschappelijk doel: verandering creëren in de mode-industrie. Je zou ons idealisten kunnen noemen. We zijn zo vastberaden dat we dingen laten gebeuren. Ons team varieert van jong tot oud en bestaat uit mensen met verschillende achtergronden en een veelvoud aan landen. Ons kantoor in het bos is gevestigd in Laren, aan ‘De Groene Afslag’. Een bosrijke, inspirerende omgeving. Op dit moment combineren we thuiswerken met werken vanuit kantoor, om zo het aantal mensen op kantoor te beperken.

Samen streven wij naar die 100% gerecyclede jeans.

Onze Lease Shop
Op ‘De Groene Afslag’ vind je de eerste Lease A Jeans shop. Dé plek om een ​​MUD Jeans te passen en persoonlijk pasadvies te krijgen van iemand van Team MUD. Hier kun je al onze pasvormen in alle maten uitproberen en elke gewenste kleur bestellen. Bestel je hier een lease-jeans? Dan ontvang je deze de volgende dag al bij je thuis.

Duurzaamheid is makkelijker én leuker dan je denkt


Bij ‘De Groene Afslag’ gaat het erom te laten zien dat duurzaamheid makkelijker is dan de meeste mensen denken. En voorál leuker. We raden je aan om een ​​kijkje te nemen en te genieten van een zeer smakelijke veganistische lunch. Elke maaltijd en elk georganiseerd evenement staat in het teken van de groene sfeer. De ‘Groene Afslag’ is een plek waar je iets slims ontdekt dat je inspireert om thuis klimaatvriendelijke(re) keuzes te maken.

Relax Rose

Whale Blue

Regular Bryce

Heavy Stone

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel