Niks nieuws deze Black Friday

Niks nieuws deze Black Friday


Niks nieuws deze Black Friday

Deze Black Friday sluiten we onze online winkel en vervangen deze door een persoonlijke livestream om onze vintage jeans te verkopen.

Onder het thema Nothing New op Black Friday kun je deelnemen aan de livestream op vrijdag 27 8:00 uur CET en kun je zien dat Team MUD persoonlijk fit advies geeft en vintage jeans uitkiest voor elke klant van de jeans die door onze klanten zijn geretourneerd. Elk paar wordt verkocht voor € 29 en de opbrengst gaat naar Justdiggit, een organisatie voor landschapsvernieuwing.

 

"Black Friday zou helemaal niet moeten bestaan. Het draagt ​​bij aan hebzucht en overconsumptie. Is het geen tijd om samen te beginnen?"- Bert van Son

 

Waarom Black Friday niet zou moeten bestaan

Black Friday is een Amerikaanse traditie die het begin van het kerstinkopenseizoen markeert. Elk jaar genereren deze winkelevenementen in toenemende mate miljarden aan omzet voor kleding en andere producten. Deze winkelgekte genereert grote hoeveelheden afval doordat mensen producten kopen die ze vaak niet nodig hebben, plechtig om geen koopjes mis te lopen.

Vergroenen van landschappen

Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en te activeren om hun eigen land te regenereren. Dit heeft een positieve impact op klimaatverandering, natuur en mensen. Gedegradeerde landschappen worden hersteld met traditionele landbouwtechnieken, in combinatie met data, technologie en een sterke communicatieaanpak.

Doe mee aan de livestream en vind je perfecte vintage jeans deze Black Friday! 

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel