Duurzame Cadeaugids

Duurzame Cadeaugids
Een duurzame cadeaugids van MUD voor jou!

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat er cadeaus moeten worden verzameld. Deze feestdagen is het belangrijker dan ooit om onze lokale duurzame retailers en de planeet te steunen.

Dus besloten we om precies dat te doen. Hier zijn een paar van onze duurzame retailers voor de kerstcadeaugids van dit jaar!

SCOON

Scoon is een online gecureerde duurzame conceptwinkel, met producten variërend van beauty tot kleding tot lifestyle. Deze ILIA MULTI-STICK is veelzijdig en duurzaam.

Studio JUX

Een in Nederland gevestigde ethische, duurzame conceptwinkel, met aanbiedingen van duurzame jeans zoals MUD tot handgemaakt keramiek. Voor iemand die aan zijn duurzaamheidsreis begint, is dit boek over het opbouwen van een leven zonder afval een geweldige optie!

 

GLORE

Weer een mooie duurzame conceptstore, met vestigingen door heel Duitsland en een online shopping platform. Het vermijden van plastic voor eenmalig gebruik is ongelooflijkbelangrijk, dus het verspreiden van het woord, zelfs tijdens de feestdagen, is een geweldige manier het te leren. Zie hieronder de 24BOTTLES zetgroepfles, die niet alleen gebruikt kan worden voor water, maar ook als thee- of fruitzetgroep.

The Revenge

Deze in Utrecht gevestigde kledingwinkel heeft veel duurzame merken en heeft zelfs een I <3 Eco-tabblad op hun website om je te helpen bij je duurzame selectie. Deze schattige sokken zijn een cadeau dat zeker een glimlach op ieders gezicht zal toveren.

Rrrevolve Fair Fashion

De in Zürich gevestigde ecowinkel is geschikt voor alles wat eerlijk en duurzaam is. Hun online winkel heeft ook een grote verscheidenheid aan geweldige items, zoals deze biologische kaarsen die een prachtigcadeau zijn voor iedereen, voor je geliefde, van de kerstman.

 

BLEIB SAUBER

Bij BLEIB SAUBER geloven ze dat transparantie en duurzaamheid hand in hand gaan. Op hun website vindt u je beschrijving van de praktijken van bedrijven die zij voeren en hun certificeringen. Voor een iets groter cadeau is deze PINQPONQ-rugzak veelzijdig en toch stijlvol in zijn eenvoud.

Artesanos

We houden van een bedrijf dat vooral goed doet. Van hun inspanningen voor eerlijke lonen en duurzaamheid tot hun steun aan liefdadigheidsinitiatieven, Artesanos is er een voor de boeken. Deze saladeservers gemaakt van gerecycled hout zijn een geweldig cadeau voor je fijnproevers. Verzenden buiten Zwitserland wordt moeilijk, maar het is alsnog een mooie webwinkel om te bekijken!

 

Geitenwollenwinkel

Geitenwollenwinkel verkoopt alleen veganistische, eerlijke en groene producten. Ze hebben een winkel in Amsterdam en een webshop waar je producten van allerlei duurzame merken kunt vinden. Ze verkopen kleding, schoenen en accessoires om deze winter warm, modieus en duurzaam te blijven. Bijvoorbeeld deze beanie, gemaakt van 100% biologisch katoen.

This holiday season remember to support these and many more passionate companies that support our planet and people.

Happy Holidays from MUD!

Toegevoegd aan winkelwagen

Product title

€29,95

€29,95

Verwijderen

Totaal

Subtotaal

Verzending Gratis

Totaal

Terugkeren naar winkel